close

Zo maak je jouw bedrijfspand herkenbaar

Als eigenaar van een eigen bedrijf is het relevant dat je herkenbaar en zichtbaar bent voor je klanten. Er zijn verschillende opties om dit te bereiken. Wij geven je enkele mogelijkheden om jouw bedrijfspand herkenbaar te maken.

Professionele uitstraling
Wil je professionaliteit uitstralen richting je klanten? Neem dan een vlaggenmast. Een vlaggenmast zorgt voor herkenbaarheid en zichtbaarheid. Zo kunnen jouw bezoekers je bedrijfspand altijd vinden en weten potentiële klanten ook dat je op een bepaalde locatie gevestigd zit als bedrijf.

Maatwerk
Bij Limeta.nl kun je terecht voor maatwerk wat betreft een vlaggenmast voor je bedrijfspand. Geen enkel bedrijf is het namelijk hetzelfde.

Kwaliteit
Limeta heeft de traditionele vlaggenmast een nieuwe boost gegeven. De vlaggenmast is voorzien van de modernste materialen. De vlaggenmasten van Limeta heeft het contragewicht zitten in de dubbelwandige aluminium mast. Een goedkope baniermast kan door weersinvloeden ernstig worden beschadigd omdat het gewicht hangt onder de vlag.

Vlaggen wisselen
Het wisselen van vlaggen is dankzij het handige hijsbare systeem een fluitje van een cent. Door dit systeem is het mogelijk dat één persoon in korte tijd de vlag kan wisselen. Dit werkt een stuk efficiënter dan een goedkope mast. Het wisselen van een vlag neemt bij een goedkope mast veel tijd in beslag. Hierdoor raak je veel kostbare tijd kwijt.

Meer mogelijkheden
Naast een vlaggenmast, zijn er meer mogelijkheden die je helpen om jouw bedrijfspand herkenbaar maken. Met een vlaggenmast voor banieren is je boodschap altijd zichtbaar. Dit is erg geschikt voor het maken van reclame. Om ook in het donker zichtbaar te zijn, kun je kiezen voor mastverlichting. Zo is je merkdrager ook in de avond zichtbaar voor potentiële klanten. Om een passende keuze te maken, is het relevant dat je wensen worden besproken. Uiteindelijk gaat het erom dat je hebt gekozen voor een optie die past bij je bedrijf.

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page